OnePlus bekräftar att OxygeOS i Android 10 kommer få genväg för att aktivera Dark Mode

OxygeOS är bra på väldigt många sätt och är det snabbaste operativsystemet som sitter i en modern smartphone. Men det finns vissa saker som är konstiga med systemet. En av dessa är att att du inte har någon genväg till det inbyggda mörka läget i Android 10 trots att det som sagt är inbyggt.

Nu har det däremot inkommit uppgifter om att Oneplus kommer lägga till en ikon för att aktivera det mörka läget i en kommande version av systemet. Det är exakt oklart när OnePlus kommer lägga till den här knappen, men förhoppningsvis kommer det bli inom en snar framtid. Företaget har sagt följande om detta:

To make it easier for users to turn on Dark Mode with one click, we are planning to add the Dark Mode switch in Quick Settings. It will be having internally testing before pushing Open Beta version to wider users. This feature update is scheduled for internal testing this month.

Vía