Xiaomi introducerar gränssnittet MIUI 12 – kommer med flera förbättringar

Xiaomi har under dagen hållit ett globalt lanseringsevent där tillverkaren visat upp det nya gränssnittet MIUI 12. Vad innehåller det här gränssnittet för något nytt och spännande?

Det här gränssnittet har bland annat fått en applåda. Detta är något som Xiaomi haft i och med Poco F1 och F2 men nu ser det alltså ut som att det här läget har kommit till flera smartphones från Xiaomi i och med det kommande systemet MIUI 12.

Naturligtvis har Xiaomi gjort om i systemet så att det blivit snyggare visuellt. Systemet har bland annat fått ett snyggare Dark Mode som kommer göra det behagligt för ögonen att kolla på. När det kommer till utrullning av systemet ser det ut som att Xiaomi skrivit följande när det kommer till enheter som kommer få MIUI 12:

”Första utrullning: från juni 2020 

Mi 9/ Mi 9T/ Mi 9T Pro/ Redmi K20/ Redmi K20 Pro 

·       Övriga modeller uppdateras efter hand 

Redmi Note 7/ Redmi Note 7 Pro/ Redmi Note 8 Pro/ Redmi Note 9/  

POCOPHONE F1/ POCO F1/ Mi 10 Pro/ Mi 10/ POCO F2 Pro/ POCO X2/ Mi 10 Lite/ Mi Note 10/ Mi 8/ Mi 8 Pro/ Mi MIX 3/ Mi MIX 2S/ Mi 9 SE/ Mi 9 Lite/ 

Redmi Note 7S /Mi Note 3/ Mi MIX 2/ Mi MAX 3/ Mi 8 Lite/ Redmi Y2/ Redmi S2/ Redmi Note 5/ Redmi Note 5 Pro / Redmi 6A/ Redmi 6/ Redmi 6 Pro/ Redmi Note 6 Pro/ Redmi Y3/ Redmi 7/ Redmi 7A/ Redmi Note 8/ Redmi Note 8T/ Redmi 8/ Redmi 8A/ Redmi 8A Dual/ Redmi Note 9s/ Redmi Note 9 Pro/ Redmi Note 9 Pro Max/ Mi Note 10 Lite.”