Samsung Galaxy Note 20 åker fast i nytt koncept

I juli eller augusti det här året kommer Samsung förhoppningsvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Note 20-serien. Nu kan ett nytt koncept ha fångats på modellen.

Vi kan se att enheten ovan har typiska kantiga drag som just betecknar en Galaxy Note. Vi ser att modellen troligtvis kommer få ett mycket kantigt formspråk och att den troligen kommer få en kamera på framsidan. Utöver detta ser det ut som att modellen på bilden ovan har tre kameror men jag misstänker att Note 20+ kommer få fyra kameror på baksidan medans Note 20 troligen kommer få tre som bilden ovan visar.

View this post on Instagram

➡️The Galaxy Note20+ will have a 108MP main camera sensor. It is not clear whether it will be an identical sensor to the Galaxy S20 Ultra or a modified version. Also, sources claim the Galaxy Note20+ won't get the periscope zoom camera of the Galaxy S20 Ultra, but rather the 68MP hybrid zoom sensor, found in the Galaxy S20/S20+. The Space Zoom technology on the Galaxy S20 Ultra is not enabled by the 108MP sensor but by the 48MP periscope telephoto shooter used exclusively only by the Ultra model. image : @waqarkhanhd @samsungfact get the latest Samsung news & facts. #Samsung #GalaxyS20 #GalaxyS20Plus #GalaxyS20Ultra #GalaxyNote20 #GalaxyNote20Plus #GalaxyNote10 #GalaxyNote10Plus #GalaxyNote105G #GalaxyNote10Lite #GalaxyWatchActive3 #GalaxyS10Lite #GalaxyTabS7 #GalaxyFold #GalaxyZFlip #GalaxyFit #GalaxyFold2 #GalaxyWatchActive2 #GalaxyBuds #GalaxyBudsPlus #GalaxyA51 #GalaxyA71 #GalaxyTabS6Lite #GalaxyTabS6 #GalaxyBookS #GalaxyHome #OneUI2

A post shared by Samsung Galaxy Facts (@samsungfact) on