iPhone 12: kommer det faktum att modellen inte kommer få 120Hz bli en dealbreaker?

Apple kommer hålla ett event i oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp nya iPhone 12- serien. Den här serien kommer troligtvis bland annat få en helt ny design tillsammans med bättre prestanda och bättre kameror.

120Hz uppdateringsfrekvens är något som har blivit mer eller mindre standard bland dagens high- end smartphones då många satsat på 90 och 120Hz skärmar, något som har fått dagens mobiler att kännas extremt snabba och responsiva.

Men för en tid sedan framkom det att Apple inte kommer introducera 120Hz i och med iPhone 12- serien då det sägs att batteritiden skulle bli lidande. Men kommer 120Hz bli en dealbreaker? Jag tror inte att de flesta kommer märka av detta men om nästa års iPhones kommer få 120Hz så är det många som säkerligen kommer säga:” fy vad snabb iPhone 13 är jämfört med iPhone 12!”