iPhone 12 kommer troligtvis visas upp med ett par nya hörlurar

Apple kommer som de flesta troligtvis vet med största sannolikhet hålla ett event i mitten av den här månaden där tillverkaren bland annat kommer visa upp nya iPhone 12- serien. Men nu har det även framkomit att Apple slutat sälja hörlurar från bland annat Bose och andra high end tillverkare för hörlurar i sin store.

Det framkommer att Apple troligtvis gjort detta, alltså slutat sälja high end hörlurar för att folk ska börja undra vad som pågår och Apple sägs på det här sättet hoppas på att boosta hypen inför kommande AirPods Studio, vilket förväntas bli ett par over ear hörlurar från Apple. Det kommer bli mycket spännande att se hur dessa hörlurar kan komma att bli. Det framkommer att det sagts följande:

All headphones and speakers from Bose, speakers from Logitech’s Ultimate Ears brand and Sonos’s latest smart speaker disappeared from Apple’s online store at the end of last month, according to checks by Bloomberg.

Employees at Apple’s physical retail locations were also instructed to remove the products for sale at stores in recent days. Shares of Sonos fell as much as 7% in extended trading following the news.

Källa